[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi söker Sveriges bästa teckenspråkstolk med trippelkompetens!
Svensk Skrivtolkning AB är ett företag som har ambitionen att förändra och förbättra möjligheterna för döva personer och personer med hörselnedsättning att delta i det gemensamma samhällsrummet.
Genom att hitta nya, innovativa sätt att använda modern teknik och att satsa på kompetensutveckling för våra medarbetare hoppas vi kunna locka de duktigaste och mest drivna människorna i vårt fält till oss.
Vi är baserade i Stockholm, men våra tjänster efterfrågas över hela landet. Vi har idag mer efterfrågan än vi lyckas möta upp. Därför söker vi dig som har en bred kompetens vill vara med och skapa ett bättre och mer inkluderande samhälle för människor med hörselnedsättning genom att bidra med din unika kompetens och engagemang!
Just nu söker vi en erfaren teckenspråkstolk baserade i området Stockholm/Uppsala och som är redo att anta nya utmaningar.
OM ROLLEN
Som tolk hos oss får du en varierad vardag med uppdrag inom bland annat sjukvården, på arbetsplatsmöten samt i ett fritidssammanhang. Arbetet är självständigt och erbjuder mycket frihet men kräver också att du som tolk tar mycket personligt ansvar. Du är en kvalitetsinriktad person med stor förmåga till självreflektion.
Du är på egen hand ansvarig för att leverera en professionell och kvalitativ tjänst.
Du drivs av en vilja att förbättra möjligheten för användargruppen att delta i samhället och du funderar ständigt på nya sätt att vilja göra det.
Du ska ha tidigare erfarenhet av att ha tolkat både på landstings- och kommunal nivå såväl som på universitetsnivå. Förutom att leda andra teckenspråkstolkar i deras kompetensutveckling kommer du att arbeta nära vår verksamhetsutvecklare och leda utvecklingsprojekt med den teckenspråkiga användargruppen i fokus.
Tjänsten är alltså inte bara en tolktjänst utan även en tjänst som erbjuder långsiktig karriärutveckling och möjlighet att utveckla din kompetens inom områden som projektledning och processutveckling. Du ska ha viljan att på sikt hålla en chefsposition där du leder och fördelar arbetsuppgifter för personer i ett arbetslag.
KVALIFIKATIONER

  • Godkänd teckenspråks- och dövblindtolksutbildning och ser gärna att du har auktorisation och/eller annan relevant vidareutbildning inom området.
  • En hög språklig nivå och förmåga till nivåanpassning.
  • God självinsikt och mycket god samarbetsförmåga.
  • God kännedom om döv- och blindkultur.

Som person är du flexibel då möjlighet att kunna tjänstgöra på obekväm tid och med snabb förändring är av stor betydelse.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Skicka din ansökan med CV till info@skrivtolkning.se
 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]