Är du vår nya stjärna?

Vi växer så det knakar, och letar ständigt efter nya stjärnor till teamet! På den här sidan kan du läsa om hur det är att arbeta hos oss, och givetvis även skicka in din ansökan!

Jobbet som skrivtolk

Är du i behov av att få material undertextat?
Tack vare att våra textare är bland de snabbaste i Sverige kan vi erbjuda undertexter av högsta kvalité och kort leverenstid.

Vi har etablerade samarbeten med översättare inom olika språk för att kunna leverera undertextning och direkttextning av streams från i princip vilket språk som helst till svenska och engelska.

Flexibelt

Samhällsnytta

Utvecklande

Bra betalt

Roligt

Kollegor

Kevin Crona Undertextansvarig

Kevin

Jag började på Svensk Skrivtolkning år 2015. Sedan dess har jag hunnit med att livetexta Almedalen för miljoner tittare, blivit omnämnd i media som en av sveriges snabbaste textare samt livetextat flertalet utbildningar vid Stockholms Universitet.

Målet är att utvecklas tillsammans med Svensk Skrivtolkning, och göra tjänsten tillgänglig för ännu fler!

Bästa skrivtolksminne?
Livetexta Almedalen på Gotland. Min undertextning sågs av över 1 miljon svenskar – det var häftigt!

Mohammed

Som grundare och VD på Svensk Skrivtolkning har jag den stora förmånen att varje dag arbeta med inspirerande kollegor och kunder. Känslan att ha roligt på jobbet samtidigt som man faktiskt gör livet lättare för våra användare är oerhört berikande!

Vi letar ständigt efter nya, taggade medarbetare som vill vara med på resan mot att göra Sverige mer tillgängligt för alla!

Bästa tips?
Försök att läsa på om ämnet du skall skrivtolka i förväg – då blir det både roligare för dig och en bättre kundupplevelse!

Bli en av oss!

1Mät din hastighet och precision

Att arbeta som skrivtolk handlar inte bara om att skriva fort. Däremot är tangentbordet vårt viktigaste redskap, och vi är därför nyfikna på hur fort du skriver idag.

När du blivit antagen i vårt traineeprogram får du först genomgå en utbildning där du får lära dig olika tekniker för att skriva ännu snabbare och med hög precision!

Klicka här för att testa din skrivhastighet och precision

2Fyll i formuläret till höger

När du mätt din hastighet och precision fyller du bara i formuläret till höger så hör vi av oss så snart som möjligt!

3Kom på intervju!

Efter att vi tagit emot din ansökan så bokar vi in ett möte där vi lär känna varandra bättre. Vi bjuder på fikat! 🙂

  • Gå in här för att göra testet: https://10fastfingers.com/typing-test/swedish
  • Inmata resultat från 10fastfingers
  • Accepterade filtyper: doc, docx, pdf, txt, rtf, .